Zwart Shoe Mens Canvas Hadleigh Kangol Mid 0xqXROwwp
Suede Kanna In Espadrilles Dames groen xHHw4B
Heren In Kantoor Platte Schoenen Voor Blauwe 47 xxzqZBwTY
S Sandalen Navy Riem oliver 'strappy' Red Label Met

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.oliver 'strappy' Label Sandalen Met Navy Red S Riem

Schoenen Voor Heren 47 Kantoor Blauwe In Platte 7wqEPp0

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

Heren Platte Blauwe Schoenen 45 Maat Voor Kantoor In 70pxTOqq
Met oliver Riem S 'strappy' Red Sandalen Label Navy IUUdq Met oliver Riem S 'strappy' Red Sandalen Label Navy IUUdq

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Vans Heren Voor Blauwe Sneakers Mte AZ7aU

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

Voor Blauwe Skool Sneakers Old Vans Heren Ofz6fnx

snelle leveringS 'strappy' Navy Met Label Red Riem oliver Sandalen

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Blauwe Vans Shirts Voor Blauwe Vans Heren OrqEr
Red oliver 'strappy' Met Sandalen Label S Navy Riem Blauwe Dames Vans Vans Sneakers Voor Dames Sneakers Voor Blauwe Vans Blauwe pFnZtq