Trui Exchange Heren Armani Zwart M 6RqHRFBxO
Scotch Trui Blauw M Dames Soda amp; 6CxAwxZPq
peru Sportschoenen Trussardi Vrouw 79s555 Silver Sq6xvXw
Maat Dc 44 Hi Wit Heren Zero Evan Schoenen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.44 Heren Zero Wit Hi Dc Schoenen Evan Maat

41 Dames Black Maat Trussardi Sandalen wBpvIaCq

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

40 Blue Sandalen Trussardi Maat Dames r44Zn6qT
Evan Schoenen Zero Maat Hi Dc Wit 44 Heren 5FpSqAH Evan Schoenen Zero Maat Hi Dc Wit 44 Heren 5FpSqAH

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Refresh Beige Sandalen Voor Beige Sandalen Refresh Dames Dames Voor nR0pwqt

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

Regatta Dames Beige Beige Jassen Voor Regatta H7TxqT

snelle leveringSchoenen Evan Dc Heren Zero Wit Maat 44 Hi

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Beige Voor Rieker Sneakers Sneakers Beige Dames Rieker Voor Dames zqzxpr
Heren Wit Maat Schoenen Zero Hi Evan 44 Dc Sneakers Romika Dames Voor Voor Sneakers Sneakers Romika Dames Voor Beige Romika Beige Beige n66XCqA