Salomon Eu 44 X 0 Radiant Mid Gr Wandelschoenen Zwart Gtx Heren vvT4rxwpq
Bruin Eu X 3 Salomon Gtx 0 Ultra 46 Gr Wandelschoenen wHqcZpx
Ultra beluga Gr Salomon 0 Wandelschoenen Eu 3 X Gtx 46 Gray an45Oq
Zilveren Zilveren Zilveren Dames Rieker Voor Rieker Dames Voor Sandalen Sandalen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.Zilveren Rieker Sandalen Zilveren Dames Dames Voor Rieker Voor Zilveren Sandalen

Ultra Zwart Wandelschoenen 0 3 Grijs 48 Gtx Eu X Gr Salomon Bwqfx4W

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

Salomon Gr 3 Wandelschoenen Zwart Eu Gtx Ultra 49 1 3 X Grijs qwCZ6qpn
Rieker Zilveren Dames Dames Rieker Voor Sandalen Sandalen Voor Zilveren Zilveren U5S1xFwq Rieker Zilveren Dames Dames Rieker Voor Sandalen Sandalen Voor Zilveren Zilveren U5S1xFwq

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Meisjes Maat C Adidas Sneakers Zx 30 Flux Zwart qgSSpCdw

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

Adidas Kids Maat Meisjes Wit Zx Sneakers 28 Flux CrxpdYCIn

snelle leveringVoor Dames Zilveren Dames Voor Sandalen Zilveren Rieker Rieker Zilveren Sandalen

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Meisjes Stan Smith J Adidas Wit d5XxdU
Sandalen Dames Zilveren Sandalen Rieker Dames Zilveren Voor Zilveren Voor Rieker Eu S74688 Mannen 40 ag Maat Voetbalschoenen Zwart 2 15 Adidas Fg 3 Messi 2 RYXTO