Alma Zwart Gant Pumps Dames 39 Maat zwart qCCTR8w4
36 Krista Gant Eu Dames Espadrilles q6UU5Pnt
zwart Maat Gant Dames 39 Slipper Nicole Zwart zqaxXwSaI
Sportschoenen Clarks Sportschoenen Clarks Voor Heren

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.Heren Voor Clarks Sportschoenen Sportschoenen Clarks

Maat Rachael Gant 40 Riemchensandalen Dames Bruin 7fO1vq

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

silver Zilver Gant Scarlett 39 Sandalen Maat Dames qCTwpCI
Heren Sportschoenen Clarks Clarks Sportschoenen Voor xqaRHwx7 Heren Sportschoenen Clarks Clarks Sportschoenen Voor xqaRHwx7

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

40 Hardloopschoenen Run Adidas 2 3 Zwart Voor Volwassenen Swift Eu Uniseks n76wxwE0q

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

Run Sportschoenen Swift 1 Adidas 3 43 Voor Grijs Eu Heren Primeknit Ap5xwS

snelle leveringSportschoenen Heren Sportschoenen Voor Clarks Clarks

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Grijs Primeknit Sportschoenen Voor Run Heren Swift Adidas 44 Eu xZtY77
Heren Sportschoenen Sportschoenen Voor Clarks Clarks T16 Crew Sweat Vrouwen L Maat wit Zwart Adidas Sporttrui W Zw1nUdwqP