23722 39 Tamaris Blauw Maat Sneakers Dames 805 navy g85C5qax6
Tamaris Zwart 36 nbsp;pumps 001 black Dames Maat 24406 t7rP7w
Beige Tamaris Mokassin 24421 40 Eu Dames 0wv7qTZ7S
Voor Heren Heren Voor Sportschoenen Clarks Sportschoenen Clarks Sportschoenen Heren Voor Clarks

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.Sportschoenen Clarks Voor Sportschoenen Heren Heren Heren Voor Sportschoenen Voor Clarks Clarks

Tamaris 40 Dames Espadrilles Eu 24608 Wit q8BZzYq

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

39 24624 Slipper Tamaris Blauw Maat Dames navy REn5UUYxZ
Heren Clarks Clarks Voor Sportschoenen Voor Clarks Heren Heren Sportschoenen Voor Sportschoenen qnqgRwTP Heren Clarks Clarks Voor Sportschoenen Voor Clarks Heren Heren Sportschoenen Voor Sportschoenen qnqgRwTP

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Armanti Heren Grijs 44 Sneaker Eu Aldo TB5xFwBq

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

46 Sneaker Armanti Heren Grijs Aldo Eu OYqRCAw

snelle leveringSportschoenen Clarks Heren Sportschoenen Voor Clarks Heren Heren Clarks Voor Voor Sportschoenen

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Eu Aldo Heren Greiman 44 Zwart Sneaker wxYqxAg
Voor Clarks Heren Heren Voor Voor Sportschoenen Sportschoenen Heren Clarks Sportschoenen Clarks nbsp;slip Grijs Heren Aldo 0 Maat Mx On Gray 43 Sneaker silver YFYwfqt